Üzlet

Üzletünket Budafokon, a Rózsakert lakótelepen, a Vidám utca 5. szám alatt találod.

Tömegközlekedéssel is könnyen eljuthatsz hozzánk (buszok: 114, 101E, 101B, 214, 213, 287), ha pedig kocsival jössz, akkor ingyen parkolhatsz. Kényelmesen, kutyasétáltatás közben is bevásárolhattok nálunk.

Kínálatunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. A pénztárcabarát termékektől egészen a prémium kategóriás készítményekig széles a választékunk.

Nedves és száraz tápok

A száraz kutyatápok, macskatápok kimérve is kaphatók, van lehetőség kóstolásra is. Így nem kell egyszerre nagyobb mennyiséget vásárolnod, ha még nem találtátok meg azt az eledelt, ami minden szempontból megfelel.

Jutalomfalatok, rágcsák

Mert szeretnénk mindig egy kicsivel többet adni, vidámabbá tenni a napokat. Egészséges és finom jutalomfalatok minden állatkának.

Táplálék-kiegészítők

Betegségek megelőzésére vagy meglévő betegségek kezeléséhez ajánljuk azokat a speciális táplálék-kiegészítőket, amelyek megerősítik a kutyák, macskák immunrendszerét, pótolják a fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket.

Élősködők ellen

Az élősködők elleni védelem kiemelten fontos feladat minden gazdi számára. A leghatékonyabb védekezés pedig a megelőzés! Ehhez kínálunk többféle bolha és kullancs elleni készítményt, melyek távol tartják, illetve elpusztítják az élősködőket.

Felszerelések

Mindent a kényelemért! Hogy extra komfortos legyen az otthona, vidám és biztonságos a sétája, és ha szállítani kell, az se legyen túl stresszes. Fekhelyek, párnák, kosarak, szállítóboxok, hordozótáskák, alomtálcák, hámok, pórázak, pelenkák, tálak, itatók, samponok, kefék és még megannyi holmi, ami gondoskodik róla nap mint nap.

Játékok

Olyan jó együtt játszani, de ha éppen egyedül marad otthon, akkor se unatkozzon. Inkább a játékot rágcsálja, mint a gazdi cipőjét, ugye? Sok-sok játékunk nagy szerelemként, a séták elhagyhatatlan kellékeként vagy éppen együttalvós szuper kedvencként teljesítette be küldetését.

Ruhák

Nemcsak divatozunk, fő a praktikum. Persze legyen ő a legcsinosabb, a legnagyobb hódító a telepen, de a ruci védjen az esőtől, széltől, hidegtől. Gyertek együtt vásárolni! Így felpróbálhatjátok a ruhákat, és biztos megtaláljátok a számára legjobbat.

Pin It

+36 20 329 7170

Email: ruppkriszta70@gmail.com

1223 Budapest, Vidám utca 5.

Nyitva: H-P: 10:00-18:00 | SZ: 10:00-13:00